На станції метро «Оболонь» 7 травня зміниться робота вестибюлів

На станції метро «Оболонь» 7 травня зміниться робота вестибюлів

Укрінформ
У Київському метрополітені на станції "Оболонь" у неділю, 7 травня, зміниться робота вестибюлів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“7 травня на станції метро “Оболонь” запрацює вестибюль № 1 – у напрямку станції “Мінська”. А вестибюль № 2 в напрямку станції “Почайна” буде зачинено”, - йдеться у повідомленні.

Зміни в режимі роботи станції пов’язані з ремонтом підземних пішохідних переходів, що перебувають на балансі комунального підприємства “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд” Оболонського району.

У КМДА нагадали, що станція “Оболонь” працює для перевезень пасажирів із 05:29 до 22:29. Як укриття станція працює цілодобово.

Читайте також: До Києва з Варшави прибуде перша партія вагонів метро від польських партнерів

Під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий: при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ – посвідчення особи; прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. 

Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей; уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Як повідомляв Укрінформ, на станції київського метро "Кловська" встановлено дитячу локацію за підтримки ЮНІСЕФ.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-