У Києві відновлює роботу парк динозаврів

У Києві відновлює роботу парк динозаврів

Укрінформ
У Києві у суботу, 29 квітня, на території Гідропарку відновить роботу парк динозаврів в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“29 квітня з 12:00 до 15:00 у столичному Гідропарку відбудеться урочисте відкриття парку динозаврів”, - ідеться у повідомленні.

Для юних відвідувачів аніматори Динопарку підготували багато веселощів та розваг: ігри з реквізитом, естафети, конкурси, елементи аквагриму, танцювальні батли, музичне супроводження, мінібульбашкову дискотеку. Крім того, всі діти отримають у подарунок фігурки з повітряних кульок.

Маленьких дослідників очікуватимуть й інші розваги, які входять у вартість вхідного квитка: тюбінгова гірка; мотузковий парк; дитяча зона з гойдалками; розкопки динозаврів; динопоїзд; підвісний міст; динозавр, якого можна осідлати.

Динопарк працюватиме щодня з 10:00 до 20:00 без вихідних.

Читайте також: У Львові відкрили наукову лабораторію для молоді

Безкоштовний вхід за наявності документів традиційно передбачено для дітей до 3 років, дітей-сиріт, дітей загиблих учасників війни, учасників АТО та бойових дій, дітей з інвалідністю з супроводжуючим, іменинникам до 12 років (у день свята), кожній третій та наступній дитині багатодітної сім’ї (за умови присутності всіх дітей).

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів затвердило проєкт організації території Національного природного парку "Голосіївський" у Києві, яким частка заповідної зони парку збільшена з 12,9% до 20,4%. Це має забезпечити ще більший контроль та охоронний режим для особливо цінних природних екосистем та обʼєктів.

Фото: Парк Динозаврів - Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-