У столиці дитяча залізниця відкрила новий сезон

У столиці дитяча залізниця відкрила новий сезон

Фото
Укрінформ
У Києві в суботу, 15 квітня, дитяча залізниця відкрила 70-й сезон руху поїздів.

Як передає Укрінформ, про це акціонерне товариство “Укрзалізниця” повідомляє у Телеграмі.

Відвідувачі з нагоди відкриття сезону мали змогу побувати на концерті, взяти участь у освітньо-профорієнтаційному ярмарку, ознайомитися з презентацією навчальних закладів залізничного профілю. Окрім того, працювали фотозони, проходили майстер-класи, а також відбулося урочисте нагородження юних залізничників, які закінчили теоретичне навчання з найвищими балами.

У Києві дитяча залізниця відкрила новий сезон / Фото: Укрзалізниця

“У ці складні часи велика Укрзалізниця всім довела, що нас не подолати. Працююча мала залізниця в черговий раз це підтверджує. Лідерство та особистий приклад — це важливі складові для нашої спільної перемоги. Моє особисте завдання і завдання нашої команди — забезпечити безперебійну роботу Укрзалізниці та стале зростання. Задля здійснення ваших планів і мрій. Щоб професія залізничника залишалася прикладом для гордості й шани”, — заявив голова правління Укрзалізниці Євген Лященко.

Рух поїздів дитячої залізниці здійснюватиметься у квітні, травні, вересні, жовтні по вихідних, а у червні, липні, серпні з четверга по неділю.

Читайте також: У Києві з'явиться інтерактивний музей «Відкривай портал у науку»

У суботу та неділю дитяча залізниця працюватиме з 10:30 до 18:50, а четвер та п'ятницю - з 11:10 до 17:10.

Вартість квитка у загальному вагоні для дорослого — 100 грн, для дитини — 50 грн. У ретровагоні вартість проїзду для дорослого становить 120 грн, для дитини — 60 грн. У вагоні класу “люкс” для дорослого — 150 грн, а для дитини — 100 грн.

Відвідування Музею історії Південно-Західної залізниці коштуватиме 40 грн за квиток, а огляд виставки вузькоколійної залізничної ретротехніки — 50 грн.

Київська дитяча залізниця розталшована у Сирецькому парку за адресою: вул. Парково-Сирецька, 4. Туди зручно доїхати кільцевою електричкою (виходити на станції Сирець).

Як повідомляв Укрінформ, у Києві розквітли перші магнолії та сакури, їх можна побачити у кожному районі столиці.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-