Відчуженням землі в університету Карпенка-Карого: Апеляційний суд підтримав позицію МКІП

Відчуженням землі в університету Карпенка-Карого: Апеляційний суд підтримав позицію МКІП

Укрінформ
Апеляційний суд підтримав позицію Міністерства культури та інформаційної політики щодо неприпустимості відчуження земельної ділянки у Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

“Тиждень розпочався з перемоги в боротьбі проти можливого рейдерського захоплення майна Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенко-Карого та земельної ділянки, на якій розташовані навчальні корпуси Інституту екранних мистецтв за адресою: вул. Євгена Коновальця, 18”, - ідеться у повідомленні.

Північний апеляційний господарський суд Києва задовольнив апеляційну скаргу Офісу генерального прокурора, Міністерства культури та інформаційної політики, Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенко-Карого, ДП "Українська студія хронікально – документальних фільмів", Державного агентства України з питань кіно, Фонду державного майна України та Київської міської державної адміністрації.

Так, договір про інвестування реконструкцій Української студії хронікально-документальних фільмів з надбудовою головного корпусу для офісних приміщень та будівництва жилого комплексу визнаний недійсним.

Читайте також: Суд повернув громаді Києва творчі майстерні на Подолі

"Таке рішення є блискучим показником спільних дій МКІП, Офісу генпрокурора та університету", - зазначили у міністерстві.

Як повідомляв Укрінформ, апеляційний суд у березні почав розгляд справи про відчуження земельної ділянки у Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-