У Києві через дефіцит електрики припиняють працювати трамваї і тролейбуси

У Києві через дефіцит електрики припиняють працювати трамваї і тролейбуси

Укрінформ
Столична влада через дефіцит електрики ухвалила рішення щодо припинення роботи наземного електротранспорту міста - трамваїв та тролейбусів.

Про це у Телеграмі повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Через дефіцит електроенергії ми ухвалили рішення щодо припинення роботи наземного електротранспорту столиці - трамваїв та тролейбусів. На всіх маршрутах наземного електротранспорту відтепер курсують автобуси. Аби забезпечити перевезення киян на маршрутах, де їздили трамваї і тролейбуси, ми випустили 222 автобуси», - заявив Кличко.

За його словами, йдеться про додаткових 38 автобусних маршрутів на заміну тролейбусам, та 17 – на заміну трамваїв.

«Загалом сьогодні на 126 автобусних маршрутах міста працюють 440 автобусів. Це - весь рухомий склад автобусів, що є в наших автопарках. Також перевезення забезпечують і приватні перевізники - на 98 маршрутах працюють загалом 846 автобусів», - уточнив міський голова.

Читайте також: У Миколаєві не працюють тролейбуси та трамваї

Кличко зазначив, що метро у Києві працює, і наразі відкриті 50 станцій із 52. Дві станції - «Гідропарк» і «Дніпро» - тимчасово закриті.

Як повідомлялося, з 20 грудня станції метро «Майдан Незалежності» та «Хрещатик» відновили свою роботу. Станція метро «Хрещатик» працює на один вестибюль у напрямку вулиці Хрещатик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-