Опалювальний сезон у Києві розпочнеться 20 жовтня

Опалювальний сезон у Києві розпочнеться 20 жовтня

Укрінформ
У Києві відзавтра, 20 жовтня, розпочинається опалювальний сезон.

Як передає Укрінформ, про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

«Завтра, 20 жовтня, розпочнемо в столиці опалювальний сезон. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання. В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи», — зазначив він.

Кличко наголосив, що комунальні служби «працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об'єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєво необхідних послуг».

Читайте також: У Чернігові розпочався опалювальний сезон

За його словами, міська влада на 10% збільшила чисельність аварійно-рятувальних служб, придбала додаткову техніку та матеріали.

«Рішення про старт опалювального сезону ми ухвалили виходячи, насамперед, з погодних умов. Поступове похолодання та низьку температуру вночі», — зауважив мер.

Читайте також: Кличко закликає киян запастися теплим домашнім одягом та ковдрами

Також важливим чинником для початку опалювального сезону, за словами Кличка, є необхідність економити електроенергію: щоб кияни не вмикали електрообігрівачі й кондиціонери та не перевантажували систему електропостачання.

Як повідомляв Укрінформ, опалювальний сезон для закладів соціальної сфери в Києві розпочався 7 жовтня. Підключення об’єктів до тепла відбувається індивідуально — за заявками керівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-