У Києві деякі центри соцобслуговування до 26 серпня працюватимуть у віддаленому режимі

У Києві деякі центри соцобслуговування до 26 серпня працюватимуть у віддаленому режимі

Укрінформ
У столиці з 23 до 26 серпня територіальні центри соціального обслуговування частково працюватимуть у віддаленому режимі роботи.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Із 23 до 26 серпня переважна більшість працівників територіальних центрів соціального обслуговування перейдуть на віддалений режим роботи. Виняток становлять ті фахівці, послуг яких кияни потребують щоденно, оскільки від цього залежить їхнє життя та здоров’я. У звичайному режимі працюватимуть Дарницький, Деснянський та Дніпровський територіальні центри», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Київський міський територіальний центр соціального обслуговування з 23 до 25 серпня працюватиме віддалено. Очний режим роботи зберігається для відділення надання транспортних послуг (для хворих, які потребують гемодіалізу) та спеціалізованого відділення соціальної допомоги вдома людям з інвалідністю з психічними захворюваннями.

У Голосіївському терцентрі у звичайному режимі працюватимуть відділення соціальної допомоги №№ 1, 2, 3. Відділення адресної допомоги та Центр активного довголіття – цього тижня працюватимуть по 1 соціальному працівнику для забезпечення видачі продуктових наборів. Керівники, фахівці та спеціалісти терцентру 23-24 серпня працюють дистанційно.

Водночас решта територіальних центрів соціального обслуговування працюватиме за схожою схемою: апарат терцентру працює дистанційно, очний режим роботи зберігається лише для видачі продуктів та забезпечення догляду людям з інвалідністю.

Читайте також: У Києві рівень забрудненості повітря залишається високим

Як повідомляв Укрінформ, влада Києва закликає жителів столиці цього тижня бути особливо пильними: безумовно дотримуватися заходів безпеки і за сигналу повітряної тривоги одразу йти в укриття.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що цього тижня, коли Україна відзначатиме День Незалежності, росія може вдатися до особливої жорстокості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-