У Києві рівень забрудненості повітря залишається високим

У Києві рівень забрудненості повітря залишається високим

Укрінформ
У Києві станом на ранок 23 серпня спостерігається високий рівень забрудненості повітря, зафіксоване наближення до гранично допустимої концентрації зважених часток – пилу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Управління екології та природних ресурсів.

За даними КМДА, джерело утворення зважених часток знаходиться за територіальними межами столиці. Підвищення концентрації відбувається за рахунок переміщення повітряними масами пилу з південно-східного напрямку.

Так, станом на 9:15 на лівому березі вміст зважених часток становив 273 мкг/м3, на правому – 316 мкг/м3 (гранично допустима концентрація – 500 мкг/м3).

Перевищення гранично допустимої концентрації оксиду й діоксид азоту, оксиду сірки, озону, формальдегіду, оксиду вуглецю та сірководню не виявлене. Радіаційний фон перебуває в межах норми.

Читайте також: Столична влада закликає містян цього тижня бути особливо пильними

До поліпшення ситуації зі станом повітря рекомендується закрити вдома вікна, не виходити зайвий раз на вулицю, а також пити багато води. За наявності очищувача повітря, слід увімкнути його на максимум.

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня в Києві зафіксували погіршення якості повітря за відсутності пожеж, які б впливали на стан забруднення повітря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-