На Харківщину з Києва відправили 1,5 тонни борошна

На Харківщину з Києва відправили 1,5 тонни борошна

Укрінформ
Представники Київради та волонтери відправили 1,5 тонни борошна у Харківську область, де є гостра потреба у ньому.

Про це повідомила Київська міськрада, передає Укрінформ.

«У східних регіонах зростає дефіцит продуктів харчування, оскільки ворог щоденно обстрілює цивільні об'єкти, зокрема й хлібопекарські підприємства. Наразі у Харківській області є гостра потреба в борошні задля випікання хліба для постраждалих цивільних і військових рот. Необхідно рятувати український народ від геноциду, який чинить рф. Тому наша команда спільно з волонтерами сьогодні відправила 1,5 тонни борошна на Харківщину», – сказав депутат Київради Ярослав Федоренко.

Водночас олімпійський чемпіон Олег Верняєв зазначив, що під час війни міста України об'єднались задля того, щоб забезпечити усім необхідним східні та південні регіони, які потерпають від загарбників. Разом з іншими спортсменами він займається волонтерською діяльністю, надаючи гуманітарну допомогу військовим і мешканцям прифронтових територій.

Читайте також: На Харківщині внаслідок ворожого обстрілу загорілися два поля з пшеницею

«Наразі отримали запит на борошно, оскільки через постійні обстріли жодне хлібопекарське підприємство у східних регіонах не може повноцінно функціонувати. Об'єднавши усі зусилля, нам вдалось відправити борошно на Харківщину», – сказав гімнаст.

Як повідомлялось, Харківський обласний логістичний центр щодня передає в громади близько 80 тонн гуманітарної допомоги, найбільше – продуктів харчування.

Фото: kmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-