Справа Трубіцина: НАБУ виклало перемовини підозрюваних

Справа Трубіцина: НАБУ виклало перемовини підозрюваних

Відео
Укрінформ
Національне антикорупційне бюро опублікувало оперативне відео перемовин учасників у справі за підозрою депутата Київської міськради Владислава Трубіцина і ще п’ятьох осіб, викритих на одержанні неправомірної вигоди.

Як передає Укрінформ, відповідна інформація оприлюднена на Телеграм-каналі відомства.

Зазначається, що зібрані матеріали є частиною доказової бази і показують «поза лаштунками» організацію торгівлі у столиці.

У бюро нагадали, що ВАКС обрав п`ятьом підозрюваним у злочині запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави. Зокрема, для депутата визначено заставу у 14,8 млн грн. Стосовно шостого – питання ще вирішується.

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого НАБУ повідомило про підозру чинному депутату Київської міської ради, якого, за інформацією слідства, викрито на одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди.

Читайте також: Справа Трубіцина: ВАКС обрав запобіжний захід ще одному підозрюваному

Голова політичної партії «Слуга народу», заступниця голови однойменної парламентської фракції Олена Шуляк підтвердила, що викритим на хабарі депутатом Київради є представник «СН» Владислав Трубіцин. Очільниця політсили скликала позачергову конференцію київської міської організації для розгляду цього інциденту.

Зі свого боку очільниця київської міської організації «Слуги народу», народний депутат із однойменної парламентської фракції Леся Забуранна заявила, що у політичній силі «Слуга народу» чекають об'єктивного розслідування справи щодо отримання хабаря Трубіциним.

Читайте також: Обрання запобіжного заходу Кузьміних: адвокат заявила відвід судді

11 лютого Вищий антикорсуд обрав запобіжний захід депутату Київради Владиславу Трубіцину у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 14 мільйонів 886 тисяч гривень.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-