Кандидатура Ткаченка розглядається на посаду глави КМДА — Зеленський

Кандидатура Ткаченка розглядається на посаду глави КМДА — Зеленський

Укрінформ
Кандидатура Олександра Ткаченка розглядається на посаду очільника КМДА.
Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресмарафону 10 жовтня в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Розглядається ця кандидатура. Окрім нього я нікого не бачив. Ну є ще дві людини, з однією я не зустрічався, а з другою — не готовий, тому що в минулому у нього є не дуже доброчесні дії”, - сказав Зеленський.

Він також зауважив, що готовий підписати закон про столицю, якщо “там все буде нормально”. Наразі, за словами Зеленського, він ще не бачив останньої редакції законопроєкту.

“Доопрацьовується цей законопроєкт (про столицю — ред.) в комітетах, тому останню редакцію я не бачив. Хотів би його побачити до голосування, але якщо вони (депутати — ред.) його проголосують, я побачу, що все нормально, я підпишу цей закон. Якщо ні — відправлю на доопрацювання”, - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, раніше Зеленський заявив, що поки що не звільнив голову КМДА Віталія Кличка, але думає про це. Також він зазначив, що в нього з Кличком різні погляди на повноваження цієї посади.

Читайте також: Уряд не отримував подання на призначення Ткаченка головою КМДА - Гончарук

З проханням подати документи для звільнення Кличка з посади глави КМДА до уряду звернувся керівник Офісу Президента Андрій Богдан. 4 вересня Кабмін погодив звільнення Кличка. Остаточне рішення має ухвалити Президент.

Кличко рішення уряду вважає неконституційним, та вже подав позови проти Богдана і Кабінету міністрів через рішення про його звільнення з посади голови КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-