Скандальний забудовник Осокорків розпочав «чорну» PR-кампанію проти Кличка

Скандальний забудовник Осокорків розпочав «чорну» PR-кампанію проти Кличка

Укрінформ
Забудовник, з яким Київ розірвав договір про оренду ділянки землі на Осокорках, розпочав у соцмережах і ЗМІ кампанію «чорного піару» проти мера столиці Віталія Кличка.

Про це повідомив у Facebook народний депутат і радник київського міського голови Дмитро Білоцерковець.

«Поки що місто в судах відстоює свою позицію і робить усе, щоб не допустити спроб «Контактбудсервісу» і банку «Аркада» вести будівельні роботи на території Осокорків, забудовник намагається «погратися» в «чорний піар», - заявив парламентарій.

Білоцерковець також виклав скриншоти однакових постів у соцмережі зі звинуваченнями на адресу київської влади.

«Аркада» не змогла придумати нічого більш креативного, ніж скупити публікації в різних малопопулярних групах у Facebook. Але текст - слово в слово, і фото цих публікацій однакові, а значить легко припустити, що адмінам груп просто заплатили за публікації", - стверджує радник мера Києва.

Читайте також: У Дніпровському районі 1 вересня відкриють нову школу

Він нагадав, що Київрада розірвала договір про оренду земельної ділянки через борг у десятки мільйонів гривень і невдоволення місцевих жителів, які виступали проти будівництва житлового комплексу на заповідних озерах.

Білоцерковець також у черговий раз попередив киян, що забудовник продовжує продавати квартири в житловому комплексі, який не буде побудований.

«Забудовник «Контактбудсервіс» і банк «Аркада» почали демпінгувати й терміново продавати квартири у віртуальних і неіснуючих будинках проекту «Патріотика на озерах». Мета шахраїв - втягнути в квартирну аферу якомога більше вкладників, щоб у майбутньому використовувати їх для боротьби за незаконне будівництво», - заявив Білоцерковець.

Як повідомляв Укрінформ, Київрада 31 січня ухвалила у другому читанні рішення про розірвання договору із забудовником на Осокорках - компанією «Контактбудсервіс». Відповідне рішення підтримали 77 депутатів Київради.

За даними профільного департаменту КМДА, освоєння ділянки мало розпочатися ще до 2008 року. «Контактбудсервіс» винен міському бюджету понад 65 млн грн за оренду землі.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-