Американські волонтерки передали житомирській лікарні обладнання більш як на ₴3 мільйони

Американські волонтерки передали житомирській лікарні обладнання більш як на ₴3 мільйони

Фото
Укрінформ
Американські волонтерки передали Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського обладнання для лікування переломів і тяжких травм вартістю понад ₴3 мільйони.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Фонд громади Житомира.

«Допомогу на понад ₴3 мільйони передали американські бабусі-волонтерки Житомирській обласній клінічній лікарні ім. Гербачевського. Тама Аделман, Кеті Еванс, Кетрін Шерідан особисто доставили п'ять валіз обладнання з Каліфорнії», - йдеться у повідомленні.

Як розповів медичний директор із невідкладної допомоги та хірургічної роботи обласної лікарні Віталій Хоменко, медзаклад отримав від волонтерок ранорозширювач вартістю близько ₴2 мільйонів, відеохоледохоскоп за майже ₴200 тисяч та апарати зовнішньої фіксації на ₴800 тисяч. Обладнання використовуватимуть для лікування відкритих переломів та важких травм із дефектом кісткових тканин, також для надання допомоги пацієнтам із політравмою.

Читайте також: Громада з Чернігівщини отримала дві німецькі «швидкі»

За словами волонтерки Кеті Еванс, збором допомоги для України займається благодійна організація Hands on Global, Inc. Окрім того, жінки самостійно збирають кошти на обладнання для лікарень.

Як повідомляв Укрінформ, Звягельська багатопрофільна лікарня на Житомирщині отримала від німецьких благодійників сучасний тренажер для реабілітації поранених вартістю €24 тисячі.

Фото: Фонд громади Житомира, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-