Нацслужба здоров'я перевірить понад 60 медзакладів

Нацслужба здоров'я перевірить понад 60 медзакладів

Укрінформ
Національна служба здоровʼя України проведе моніторинг 63 медзакладів за чотирма пакетами послуг протягом першого півріччя 2024 року.

Про це пресслужба Національної служби здоровʼя повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Протягом першого півріччя 2024 року НСЗУ проведе плановий моніторинг 63 медзакладів, які надають послуги за пакетами: «Медична допомога при гострому мозковому інсульті» «Медична допомога при гострому інфаркті міокарда» «Медична допомога при пологах» «Медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в НСЗУ, перелік закладів, в яких проводитиметься моніторинг, визначено за результатами розрахунку систем показників, що можуть підтвердити або спростувати факт наявності ризиків у діяльності надавачів медичних послуг за вказаними пакетами медичних послуг за ІІ півріччя 2023 року, з метою виявлення, усунення та запобігання ймовірному порушенню умов договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Читайте також: Програма медгарантій на 2024 рік: НСЗУ випустила гід для пацієнтів

Так, у 16 медзакладах буде проведено документальний моніторинг щодо виконання умов договору за пакетом «Медична допомога при гострому мозковому інсульті».

В 11 медзакладах буде проведено документальний моніторинг щодо виконання умов договору за пакетом «Медична допомога при гострому інфаркті міокарда».

В 28 медзакладах буде проведено документальний моніторинг щодо виконання умов договору за пакетом «Медична допомога при пологах».

Читайте також: Минулого року майже 41 тисяча пацієнтів отримали безоплатне лікування інфаркту - НСЗУ

В 8 медзакладах буде проведено документальний моніторинг щодо виконання умов договору за пакетом «Медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках».

Як додали в НСЗУ, незабаром перелік надавачів, до яких буде здійснені моніторингові заходи, поповниться закладами, які мають договір за напрямом реабілітації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-