Програма ментального здоровʼя «Ти як?» розпочинає нову кампанію за участю ветеранів - Зеленська

Програма ментального здоровʼя «Ти як?» розпочинає нову кампанію за участю ветеранів - Зеленська

Відео
Укрінформ
Всеукраїнська програма ментального здоровʼя "Ти як?" розпочинає нову кампанію за участю ветеранів.

Про це повідомила у Телеграмі Перша леді України Олена Зеленська, передає Укрінформ.

"Всеукраїнська програма ментального здоровʼя "Ти як?" розпочинає нову кампанію за участю ветеранів. Її мета – нагадати, що досвід захисників і захисниць вартий поваги, а відновлення потребує підтримки", - написала Зеленська.

Вона зауважила, що ветерани та ветеранки прагнуть продовжувати життя – навчатися, створювати родини, будувати кар’єри, але воєнний досвід з ними назавжди, і щоб повернутися до життя, їм потрібна повага та розуміння цивільних.

Відео: телеграм-канал Олени Зеленської

"Ми ніколи не знаємо, через що пройшла людина, яку зустрічаємо. Памʼятаймо про це, коли кортить запитати про бойовий досвід і коли просто хочеться сказати "дякую", - звернула увагу Перша леді.

Вона розповіла, що до нової кампанії також долучаються проєкти, благодійні фонди та громадські організації, готові надати професійну підтримку фахівців кожному й кожній. "Знаходьте їх на howareu.com", - додала Зеленська.

Читайте також: Ментальне здоров’я: українці почали частіше звертатися до фахівців

Кампанія створена завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США, та проєкту USAID "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я", який виконує організація Пакт.

Як повідомлялося, Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?" - ініціатива Першої леді України Олени Зеленської, спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-