Зеленська і віцепрезидент Єврокомісії обговорили Всеукраїнську програму ментального здоров’я

Зеленська і віцепрезидент Єврокомісії обговорили Всеукраїнську програму ментального здоров’я

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська і віцепрезидент Єврокомісії з питань популяризації європейського стилю життя Маргарітіс Схінас у Києві обговорили Всеукраїнську програму ментального здоров’я.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська написала у Телеграмі.

"Дуже цінуємо кожного і кожну з наших закордонних друзів, які всі ці місяці повномасштабного російського вторгнення особисто приїздять до України. Це більше ніж співпраця – це співпереживання. Віцепрезидент Європейської комісії з питань популяризації європейського стилю життя Маргарітіс Схінас у Києві вже втретє від початку російської агресії. І вдруге зустрічаємося з ним особисто", - зазначила Зеленська.

За її словами, Схінас опікується освітою, медициною, культурним напрямком.

Співрозмовники обговорили Всеукраїнську програму ментального здоров’я й можливу допомогу європейських фахівців у відновленні психічного стану українців, а також проєкти Фундації Олени Зеленської: побудову укриттів для шкіл, надання ноутбуків для дистанційної освіти вчителям та учнями.

"Крім того, на контролі в пана Схінаса навчання та медицина українських тимчасових переселенців у ЄС. Сподіваємося разом зробити освіту й медицину найякіснішими та доступними для українців, хоч би де вони перебували", - підкреслила Зеленська.

Читайте також: Олена Зеленська зустрілась із дітьми-героями

Як повідомляв Укрінформ, 15 червня Схінас під час підписання домовленості про співробітництво з Міністерством освіти та науки України у Києві сказав, що із наступного року Україна зможе брати участь в усіх заходах програми Євросоюзу Erasmus+.

Фото: Олена Зеленська / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-