У низці областей введено аварійні відключення світла - Міненерго

У низці областей введено аварійні відключення світла - Міненерго

Список
Укрінформ
Через наслідки масованої атаки по енергосистемі аварійні відключення електроенергії застосовуються у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Сумський, Харківській, Полтавській, Кіровоградській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Для стабілізації роботи системи у низці областей (Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Сумський, Харківській, Полтавській, Кіровоградській) застосовано аварійні відключення. Це тимчасові заходи для з’ясування наслідків атак для подальшого відновлення. У найбільш постраждалих областях триває робота із заживлення об’єктів критичної інфраструктури за тимчасовими схемами та резервним живленням", - йдеться у повідомленні.

За даними міністерства, внаслідок атаки є пошкодження об’єктів енергетики у Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській, Харківській областях. На одному з об'єктів у Харкові зазнав поранень працівник - начальник зміни.

Читайте також: Енергетики відновили роботу лінії живлення ЗАЕС

Без світла залишилася низка шахт на Донеччині та Дніпропетровщині, де під землею перебуває понад 1000 людей.

Як повідомлялося, через ракетну атаку в ніч проти 22 березня є пошкодження низки об'єктів енергетики. Запорізька АЕС втратила одну лінію живлення, пошкоджене обладнання теплоелектростанцій та ДніпроГЕС. Освітстання припинила виробництво електроенергії.

Фото: АТ “Харківобленерго”

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-