Уряд працює над кількома ініціативами щодо проблеми обшуків у підприємців - Шмигаль

Уряд працює над кількома ініціативами щодо проблеми обшуків у підприємців - Шмигаль

Укрінформ
Кабінет міністрів працює над кількома ініціативами щодо розв’язання проблеми необґрунтованих обшуків у підприємців, виїмки документів та арештів майна.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив на засіданні уряду у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

Він підкреслив, що влада підтримуватиме український бізнес та запускатиме додаткові стимули для наших підприємців. Шмигаль уточнив, що в цій сфері є важливі рішення Ради національної безпеки і оборони та Президента Володимира Зеленського – було підписано два укази про створення Всеукраїнської економічної платформи та Ради з питань підприємництва. За його словами, це комунікаційні майданчики, які мають посилити взаємодію держави та підприємців, зняти непорозуміння та покращити бізнес-клімат.

"Наш уряд так само працює в цьому напрямі. До парламенту подані законопроєкти про перезавантаження БЕБ. Працюємо над ще кількома ініціативами, які стосуються розв’язання проблеми необґрунтованих обшуків у підприємців, виїмки документів та арештів майна", – додав Прем‘єр-міністр.

Читайте також: Зеленський: Для комунікації з бізнесом запускаємо Всеукраїнську економічну платформу

Водночас Шмигаль наголосив, що перед відповідальними відомствами стоїть завдання врегулювати питання граничного рівня прибутків для державних контрактів під час оборонних закупівель. "Це питання треба закрити, аби бізнес міг працювати, розвиватися та інвестувати в захист нашої держави", – констатував очільник українського уряду.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 27 січня підписав укази про утворення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану та Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні".

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-