Нафта дешевшає в очікуванні даних про запаси у США

Нафта дешевшає в очікуванні даних про запаси у США

Укрінформ
Ціни на нафту слабко знижуються на торгах, трейдери чекають щотижневих даних про запаси енергоносіїв у США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Березневі ф'ючерси на Brent у середу, 24 січня, подешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,15 (0,19%), до $79,4 за барель. У вівторок Brent здешевшала на $0,51 (0,6%), до $79,55 за барель.

Березневі ф'ючерси на WTI знизилися в ціні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі NYMEX на $0,14 (0,19%), до $74,23 за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на $0,39 (0,5%), до $74,37 за барель.

Оцінки Американського інституту нафти (API), оприлюднені вночі з вівторка на середу, показали різке скорочення запасів нафти в Штатах минулого тижня - на 6,674 млн барелів. Міненерго США розкриє свої дані про запаси пізніше у середу.

Читайте також: Україна має вітати всі зусилля з деескалації конфлікту на Близькому Сході - Кислиця

Аналітики, опитані S&P Global Commodity Insights, у середньому очікують, що комерційні запаси нафти в США минулого тижня зменшилися на 3 млн барелів, запаси бензину - зросли на 1 млн барелів, дистилятів - скоротилися на 81 тис. барелів.

Трейдери продовжують стежити за подіями на Близькому Сході, а також за ситуацією у Північній Дакоті, де видобуток нафти скоротився через морозну погоду, зазначає MarketWatch.

Раніше агентство Bloomberg повідомляло, що морські поставки російської сирої нафти впали до мінімуму за майже два місяці через несприятливу погоду та удари українських безпілотників, які зупинили нафтовий потік із ключового експортного термінала в Ленінградській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-