Ситуація у фінансовій сфері стабільна - Зеленський

Ситуація у фінансовій сфері стабільна - Зеленський

Відео
Укрінформ
Ситуація у фінансовій сфері України стабільна, соціальні виплати забезпечуються у повному обсязі.

Про це у відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський за результатами наради з Прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, передає кореспондент Укрінформу.

Відео: ОП

"Прем’єр-міністр доповів сьогодні ж і щодо ситуації в нашій фінансовій системі. Ситуація стабільна, соціальні виплати забезпечуються у повному обсязі. І при цьому – без емісії", - сказав глава держави.

Він подякував українським платникам податків, усім, хто забезпечує робочі місця в Україні, виробництво, працює легально й чисто.

"За минулий рік ми маємо – попри війну – і економічне зростання 5%, і збільшення сплати податків, яке відповідає зростанню в економіці. Це чітка ознака сили України", - наголосив Президент.

Він запевнив, що держава цінує всіх, хто в цей час попри всі складнощі працює, сплачує податки і підтримує таким чином можливість захищати країну.

За словами Зеленського, під час наради йшлося про енергетику, захист і спроможності української енергосистеми.

Читайте також: Зеленський: Блокувати шляхи обходу Росією санкцій - це блокувати терор

"Споживання зараз велике, загрози з боку ворога надзвичайно серйозні, але професійна робота і наших енергетиків, і всіх, хто відповідає за захист енергооб'єктів, дозволяє забезпечувати країну світлом і теплом. І це вагомо", - сказав Зеленський.

Він додав, що віцепрем'єр-міністр Олександр Кубраков окремо доповів про захист стратегічних енергооб'єктів.

Зеленський зауважив, що на нараді Прем'єр-міністр представив окрему доповідь щодо будівництва фортифікацій. "Триває робота, і усім, хто залучений, моя вдячність. Результати – такі, яких потребуємо", - сказав Президент.

Як повідомлялося, першу половину опалювального сезону енергосистема України пройшла стабільно, але для її підтримки в осінньо-зимовий період потрібне ощадливе споживання електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-