У ремонт вивели два енергоблоки теплової генерації - українців просять економити електроенергію

У ремонт вивели два енергоблоки теплової генерації - українців просять економити електроенергію

Укрінформ
13 грудня 2023 року по одному енергоблоку теплоелектростанції та теплоелектроцентралі вийшло у ремонт. НЕК "Укренерго" закликає українців ощадливо споживати електроенергію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Фейсбуці.

"На теплових електростанціях один блок включився після ремонту, один пішов в ремонт. Ще на одному блоці продовжено термін відновлювальних робіт. Також в аварійний ремонт вийшов один блок на теплоелектроцентралі. Сонячні електростанції майже не виробляють електроенергію через хмарну погоду", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна може імпортувати до 1,7 ГВт електроенергії - Шмигаль

Зазначається, що попри зниження споживання електроенергії, воно все ще тримається на високому рівні. В Укренерго закликають українців ощадливо користуватися електрикою.

"Водночас, ліміти споживання не запроваджувались, графіки відключень не вводилися та не прогнозуються", - зауважили у компанії.

Експорту електроенергії 13 грудня немає. Імпорт запланований у ранкові та вечірні години зі Словаччини, Румунії та Молдови загальним обсягом 4026 МВт-год.

Як повідомлялося, 12 грудня повернулись в роботу три блоки на теплових електростанціях та один - на теплоелектроцентралі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-