Через пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» до Польщі проїхали понад 100 вантажівок

Через пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» до Польщі проїхали понад 100 вантажівок

Фото, відео
Укрінформ
Станом на ранок 5 грудня в пункті пропуску «Угринів» на виїзд із України прикордонники оформили 110 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонни.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

Як зазначається, для здійснення прикордонного контролю призначено інспекторів з перевірки документів та огляду транспортних засобів. Для проїзду ваговозів виділено окрему смугу руху.

Аби забезпечити ритмічний рух транспортних засобів через кордон, прикордонники та митники України й Польщі вчора провели робочу зустріч. На ній сторони зазначили, що забезпечать належне функціонування пункту пропуску «Угринів-Долгобичув» і ритмічність під час здійснення прикордонного та митного контролю.

Читайте також: Через блокування на кордоні з Польщею експорт знизився на 40% - Гетманцев

Як повідомлялось, у автомобільному пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» пропуск порожніх великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 т (крім порожніх неочищених цистерн) у напрямку з України до Польщі розпочався з 01:00 понеділка, 4 грудня 2023. Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюється в порядку загальної черги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-