Кабмін вніс зміни до обліку та розподілу допомоги енергетикам

Кабмін вніс зміни до обліку та розподілу допомоги енергетикам

Укрінформ
Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови про отримання, розподіл, використання та облік допомоги енергетичному сектору, передбачивши впровадження платформи оперативного моніторингу стану енергетичної галузі та обліку допомоги.

Про це в Телеграм за підсумками засідання уряду повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Внесено зміни до постанови КМУ від 22.07.2022 N 824 «Деякі питання отримання, розподілу, використання та обліку гуманітарної допомоги для задоволення потреб енергетики в умовах воєнного стану». Доповнено перелік отримувачів військовими адміністраціями; розширено перелік набувачів; передбачено впровадження Міненерго інформаційно-комунікаційної системи - платформи оперативного моніторингу стану енергетичної галузі та обліку допомоги", - написав Мельничук.

Читайте також: Рада ухвалила закон про мінімальні запаси нафти і нафтопродуктів

Крім того, уряд спростив передачу допомоги від АТ «Хмельницькобленерго» та процес інформування отримувачів щодо передачі допомоги.

Читайте також: Азербайджан відправив в Україну нову партію допомоги для енергетики

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 17 листопада спростив завезення в Україну енергетичного обладнання, зокрема генераторів і трансформаторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-