«Оператор ринку» запустив платформу для роздрібної торгівлі електроенергії

«Оператор ринку» запустив платформу для роздрібної торгівлі електроенергії

Укрінформ
АТ «Оператор ринку» запустив платформу RETAIL ENERGY PLATFORM - для роздрібної торгівлі електроенергією.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«АТ «Оператор ринку», відпрацювавши запити бізнесу, розробив платформу для роздрібної торгівлі електроенергією - RETAIL ENERGY PLATFORM, де постачальник має змогу запропонувати свої умови та ціну постачання електроенергії, а споживач знайти для себе вигідну пропозицію», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що будь-який вид малого бізнесу має унікальну можливість на REP знайти постачальника, який пропонує нижчу ціну та має гарантовані обсяги поставки.

Читайте також: Рада унеможливила маніпуляції під час купівлі та продажу електроенергії

«20% від загального обсягу споживання електроенергії в державі постачальники купують на майданчику «Оператора ринку». REP – це наше нове ІТ-рішення, як легко споживачу знайти свого постачальника. Платформа дозволяє швидко і безкоштовно знайти потрібні кіловат-години у постачальників – у ліцензованих учасників ринку електричної енергії», - додав генеральний директор АТ «Оператор ринку» Олександр Гавва.

Як повідомлялося, у грудні 2021 року "Оператор ринку" став акціонерним товариством.

Компанія відповідає за організацію купівлі-продажу електричної енергії на ринку "на добу наперед" та внутрішньодобовому ринку, допомагає забезпечити баланс між попитом та пропозицією на ринку електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-