Фахівці НАТО проаналізують закупівлі МОУ і запропонують модернізовану систему - Резніков

Фахівці НАТО проаналізують закупівлі МОУ і запропонують модернізовану систему - Резніков

Укрінформ
Україна домовилась зі штаб-квартирою НАТО про започаткування програми Procurement Review з метою аналізу ресурсного забезпечення та закупівель озброєння і військової техніки тощо.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков на пресконференції у Медіацентрі Україна – Укрінформ.

Резніков звернув увагу на те, що МОУ напряму взаємодіє з Агентством НАТО з технічного обслуговування і постачання (NSPA), представники Міноборони беруть участь у відповідних тренінгах, «щоб наші аналоги працювали за їхніми моделями, за їхніми стандартами і стали по суті системою їх мережі».

«У межах програми Procurement Review натовські фахівці протягом 9-10 місяців здійснять аналіз ресурсного забезпечення та закупівель озброєння і військової техніки, допомоги, навчання людей і запропонують, можливо, покращену модернізовану систему», - зазначив він.

Читайте також: На озброєнні ЗСУ вже понад 20 нових моделей українських дронів - Резніков

Міністр уточнив, що сьогодні у МОУ розглядають Державну антикорупційну програму саме під таким кутом руху в НАТО, що забезпечує прозорість, підзвітність, запобігання корупційним ризикам.

Як повідомлялося, 4 березня Кабінет Міністрів затвердив Державну антикорупційну програму на 2023–2025 роки. Це документ, що визначає систему конкретних антикорупційних заходів, спрямованих на виконання Антикорупційної стратегії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-