Рада розблокувала підписання закону про повернення довоєнних податків

Рада розблокувала підписання закону про повернення довоєнних податків

Укрінформ
Верховна Рада відхилила блокуючі постанови до законопроєкту №8401, який повертає із 1 серпня довоєнну систему оподаткування. Після підписання спікером документ буде передано на підпис Президенту.

Про це в Телеграмі повідомляє народний депутат із парламентської фракції «Голос» Ярослав Железняк, передає Укрінформ.

За інформацією Железняка, сьогодні, 13 липня, парламент розглянув три постанови про скасування рішення Верховної Ради про прийняття в другому читанні та в цілому проєкту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану (реєстр. №8401). Постанови було підтримано, відповідно, лише 53, 46, та 34 народними депутатами.

Читайте також: Податки до кінця війни більше не підвищуватимуть – Шмигаль

«Зараз голова парламенту отримав право підписати закон, передати його на підпис Президенту, та з 1 серпня він вступить у силу», - додав депутат.

Як повідомлялося, Міжнародний валютний фонд вивчить Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану" (№8401), що передбачає повернення довоєнних положень податкового законодавства, щоб оцінити його відповідність узгодженій стратегії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-