Компанія Parimatch відсьогодні призупиняє діяльність в Україні

Компанія Parimatch відсьогодні призупиняє діяльність в Україні

Укрінформ
Компанія Parimatch Ukraine призупиняє діяльність в Україні з 12 травня до повного зняття санкцій. Весь колектив звільнено.

Як передає Укрінформ, про це компанія повідомила у Фейсбуці.

«12 травня компанія Parimatch Ukraine призупиняє діяльність в Україні до повного зняття санкцій. Весь колектив звільнено. Компанія зосередиться виключно на правовій роботі і захисті своїх законних інтересів: юристи компанії продовжать виборювати справедливість. Адже досі немає ні зрозумілих пояснень, ні відповідей, ні доказів, чому українська компанія опинилася у санкційному переліку», - йдеться в повідомленні.

За словами генерального директора Parimatch Ukraine, сама вона також залишає посаду.

У компанії наголошують, що гроші клієнтів, як і раніше, залишаються у безпеці та у повному обсязі знаходяться на банківських рахунках. Проте повернути їх неможливо через відсутність легального механізму для цього.

Читайте також: Parimatch заявляє, що компанії холдингу безпідставно потрапили під санкції

На сайті Президента України триває збір підписів під петицією клієнта, аби зняти санкції з Parimatch і поновити діяльність компанії.

У компанії підкреслюють, що Parimatch Ukraine не залишає вітчизняний ринок, а лише призупиняє діяльність до відновлення справедливості та зняття санкцій.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський 10 березня ввів у дію рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб. Серед них компанія Parimatch.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-