Суд повторно арештував акції «Укрнафтобуріння» Коломойського

Суд повторно арештував акції «Укрнафтобуріння» Коломойського

Укрінформ
Суд знову арештував та передав до АРМА корпоративні права компанії «Укрнафтобуріння», яка частково раніше належала бізнесмену Ігорю Коломойському та його партнерам.

Як передає Укрінформ, про це Державне бюро розслідувань повідомляє у Телеграмі

"ДБР послідовно займає позицію щодо повернення у державну власність незаконно приватизованого майна", - ідеться у повідомленні.

У квітні за матеріалами ДБР суд арештував корпоративні права чотирьох підприємств: ПрАТ "Укрнафтобуріння", ТОВ "Сахалінське", ТОВ "Сіріус-1", ТОВ "Іст Юроуп Петролеум". Права були передані в АРМА.

Але 3 травня районний суд Києва скасував раніше винесене ним рішення про арешт корпоративних прав ПрАТ "Укрнафтобуріння" за клопотанням адвоката компанії.

Читайте також: Суд арештував «приховані» активи Новинського більш як на ₴10,5 мільярда

За принципової позиції ДБР та Офісу Генерального прокурора вже наступного дня, 4 травня, Печерський райсуд Києва повторно арештував та передав в управління АРМА вищезазначене підприємство.

"ДБР застерігає "зацікавлених" осіб від подібних рішень щодо решти заарештованих підприємств і обіцяє діяти так само швидко і принципово. Для Бюро державні інтереси завжди були найголовнішим пріоритетом діяльності", - наголосили в ДБР.

Читайте також: Укрнафта хоче отримати в управління арештовані активи Коломойського - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 11 квітня Печерський районний суд Києва передав корпоративні права на Укрнафтобуріння на баланс АРМА.

Фото: censor.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-