Міноборони зарошує ритейлерів обговорити харчування військових

Міноборони зарошує ритейлерів обговорити харчування військових

Укрінформ
Міністерство оборони запрошує представників ритейлу долучитися до обговорення питань організації харчування військовослужбовців Збройних сил.

Як передає Укрінформ, про це Міноборони повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що міністерство продовжує пошук ефективних моделей організації харчування військовослужбовців ЗСУ.

В квітні заступник міністра оборони Денис Шарапов разом з Командуванням Сил логістики ЗСУ провів зустріч з представниками великих торговельних мереж.

"Міноборони зацікавлене у залучені якнайширшого кола бізнесу і відкрите до будь-яких пропозицій. Відкритість та прозорість цього процесу для нас важлива, тож запрошуємо представників ритейлу долучитися до робочої зустрічі з обговорення питань організації харчування, яка відбудеться о 12:00 5 травня 2023 року під головуванням заступника міністра оборони Дениса Шарапова", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Міноборони прокоментували порівняння закупівельних цін для ГУР і ЗСУ

Для участі потрібно надіслати лист на електронну адресу ezakupivliddz@post.mil.gov.ua до 15:00 4 травня. У листі слід указати найменування i код ЄДРПОУ підприємства, ПІБ та посаду представника.

Детальну інформацію про місце зустрічі буде повідомлено зареєстрованим особам.

Як повідомляв Укрінформ, у березні Президент Зеленський підписав закон, спрямований на забезпечення прозорого та відритого процесу оборонних закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-