Фонд гарантування виставляє на повторний продаж комерційні приміщення під Києвом

Фонд гарантування виставляє на повторний продаж комерційні приміщення під Києвом

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний продаж 12 приміщень, що розташовані в місті Ірпінь Київської області із стартовою вартістю 1,8 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"14 лютого 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень ПАТ «ЧБРР», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Одним лотом на торги виставлено 12 приміщень загальною площею 1 214,5 кв. м, що розташовані в місті Ірпінь Київської області", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що комерційні приміщення мають різну площу – від 19,9 кв. м до 277,8 кв. м. Серед переваг об’єктів: близькість до столиці, можливість використання приміщень за різним функціональним призначенням, а також зручне розташування в центрі міста Ірпінь. Поруч – два міські парки, школи, супермаркети, аптеки, а також зупинка громадського транспорту. Все це робить об’єкти цікавими для інвестора.

Початкова (стартова) вартість лоту – 1,8 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування через Prozorro виставлятиме в оренду нерухомість банків, що ліквідуються

Активи на продаж виставляються повторно. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

Як повідомляв Укрінформ, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у 2022 році продав активи банків, що ліквідуються, на 1,57 млрд грн, майже 70% із яких надійшло від реалізації активів «Промінвестбанку».

Фото: lb.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-