На пункті пропуску з Польщею запрацювала єЧерга для вантажівок

На пункті пропуску з Польщею запрацювала єЧерга для вантажівок

Фото
Укрінформ
Електронна черга перетину кордону запрацювала на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство інфраструктури у Фейсбуці.

«Станом на 18:00 понад 1 100 вантажних транспортних засобів стали в електронну чергу перетину кордону в пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ», – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що біля пункту пропуску чергують інспектори Державної служби з безпеки на транспорті. Вони допомагають водіям розібратися з новою для них системою.

Крім того, додають клопоту погодні умови, дороги, що ведуть до пункту пропуску, засніжені. Працівники Укравтодору постійно розчищають під’їзні шляхи та майданчик очікування біля пункту пропуску.

Читайте також: Україна готова до спрощення митних процедур на західному кордоні - Найєм

У міністерстві нагадують, що система електронної черги перетину кордону діє тільки для вантажних транспортних засобів і лише в пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ». Її було створено, щоб упорядкувати живу чергу на кордоні.

Як повідомлялося, єЧерга - це унікальна інформаційно-комунікаційна система. Вона була розроблена спеціально для українського пункту пропуску і враховує особливості української нормативно-правової бази. Україна однією з перших країн у світі створила і запроваджує таку систему.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-