Уряд схвалив проєкт декларації про асоціацію з Міжнародним енергетичним агентством

Уряд схвалив проєкт декларації про асоціацію з Міжнародним енергетичним агентством

Укрінформ
Кабінет Міністрів схвалив проєкт Спільної декларації про асоціацію між урядом України та Міжнародним енергетичним агентством.

Про це повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді України Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Схвалено проєкт Спільної декларації про асоціацію між Урядом України та Міжнародним енергетичним агентством. Положеннями Спільної декларації закріплено намір сторін співпрацювати в широкому спектрі діяльності, пов’язаної з енергетикою, зокрема щодо аналізу енергетичного ринку, реконструкції енергетичної системи, зміцнення енергетичної безпеки, розвитку енергоефективності, прискорення енергетичного переходу, поширення використання альтернативних видів енергоресурсів тощо», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна продовжить розширювати експорт електроенергії в Європу – Шмигаль

Як повідомлялося, Україна попросила асоційованого членства в Міжнародному енергетичному агентстві

Міжнародне енергетичне агентство — автономний міжнародний орган в рамках Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), заснований 1974 року. Налічує 31 країну-учасницю, 10 асоційованих членів та 3 країни-кандидати на повноцінне членство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-