Кабмін зменшив фінансування будівництва доріг

Кабмін зменшив фінансування будівництва доріг

Укрінформ
Уряд зменшив перелік об’єктів, які мали фінансуватись в рамках реалізації Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2018-2022 роки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Внесено зміни до Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки в частині зменшення переліку об’єктів та обсягу фінансування проведення робіт у 2022 році», - поінформував Мельник.

Крім того, представник уряду у Верховній Раді повідомив, що визнано такою, що втратила чинність, постанову Кабміну від 19.01.2022 № 64, якою було затверджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2022 році та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування за рахунок запозичень, залучених під державні гарантії.

Читайте також: Дороги мають бути відновлені коштом заморожених активів рф - Укравтодор

Як повідомляв Укрінформ, 9 липня Президент України Володимир Зеленський обговорив із представниками підрядників будівництва автодоріг особливості відновлення інфраструктурних об’єктів в умовах війни.

Раніше перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко заявляв, що для відновлення дорожньої інфраструктури необхідно щонайменше 900 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-