До платформи підтримки експорту NAZOVNI підключені вже всі посольства України

До платформи підтримки експорту NAZOVNI підключені вже всі посольства України

Укрінформ
Міністерство закордонних справ завершило підключення всіх посольств до нової цифрової платформи МЗС України NAZOVNI, яка створює нові можливості для українських експортерів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба МЗС.

«Підтримка економіки України та створення нових можливостей для експортерів має ключове значення для виживання України та перемоги у війні. МЗС України ще наприкінці минулого року створило спеціальну систему NAZOVNI, яка дозволяє українським компаніям знаходити нові можливості експорту товарів і послуг за кордон. Нині всі посольства підключені до неї та готові допомагати бізнесу», - зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

NAZOVNI - це сервіс глобалізації українського бізнесу, створений для просування товарів і послуг за кордоном за сприяння українських дипломатичних установ. Компаніям, які зареєструвалися в системі та залишили заявки, МЗС України допоможе знайти потенційних партнерів, отримати консультацію щодо особливостей роботи в конкретній країні, взяти участь у виставках і бізнес-місіях за кордон.

Читайте також: В Україні створили платформу для фіксації збитків агросектору від війни

Нова цифрова платформа МЗС NAZOVNI вже працює у тестовому режимі.

Як повідомлялося, очільник МЗС Дмитро Кулеба презентував нову платформу NAZOVNI під час Конференції українських послів-2021 «Стратегія сильної держави».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-