AirBaltic призупиняє нічні польоти до України

AirBaltic призупиняє нічні польоти до України

Укрінформ
Латвійська авіакомпанія airBaltic повідомляє, що ухвалила рішення до кінця лютого 2022 року призупинити нічні польоти до України та з України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Delfi.

«Безпека наших пасажирів та співробітників – головний пріоритет airBaltic. Компанія перед кожним рейсом оцінює поточну ситуацію та дотримується рекомендацій офіційної влади. airBaltic є гнучкою авіакомпанією та готова коригувати свій графік польотів за потреби», - йдеться в поясненні авіакомпанії.

Цього тижня airBaltic планує виконувати рейси щодня між Києвом та Ригою, а також два рейси між Києвом та Вільнюсом.

Через тимчасове часткове призупинення польотів авіакомпанія скасувала п'ять нічних рейсів між Києвом та Ригою, а також два рейси (нічні) між Одесою та Ригою. Авіакомпанія зв'яжеться з пасажирами зазначених рейсів та запропонує їм перенести бронювання на інші рейси.

Читайте також: Swiss Air на тиждень призупинила польоти до Києва

Як повідомляв Укрінформ, президент Росії Володимир Путін у понеділок оголосив про визнання незалежності маріонеткових утворень «Л/ДНР» та підписав відповідні укази.

При цьому він звинуватив Україну в ескалації нинішньої ситуації в ОРДЛО, заявивши, що Росія зробила все, щоб зберегти територіальну цілісність України. Свій виступ Путін завершив погрозою Україні, яка нібито діє на Донбасі агресивно.

Foto: Publicitātes foto

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-