Попри пандемію програма «Велике будівництво» працює на повну — Офіс Президента

Попри пандемію програма «Велике будівництво» працює на повну — Офіс Президента

Укрінформ
У межах програми “Велике будівництво” цього року має бути збудовано й реконструйовано понад 6500 км автодоріг, сотні соціальних об’єктів – дитячих садочків, шкіл, медустанов, спортивних споруд.

Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

“Попри пандемію COVID-19 і спричинений нею економічний спад, ініційована Володимиром Зеленським програма «Велике будівництво» працює на повну. Нагадаємо, в її межах у поточному році має бути збудовано й реконструйовано понад 6500 км автошляхів, а також зведено сотні соціальних об’єктів – дитячих садочків, шкіл, медустанов, спортивних споруд”, - ідеться в повідомленні.

В ОП також опублікували сторінки програми в соцмережах, на яких можна дізнатися, які саме об’єкти будують у тому чи іншому регіоні, зокрема:

Facebook: https://bit.ly/30Ir3Ha

Telegram: https://bit.ly/2YxsWDS.

Як повідомлялося, початок національного проєкту «Велике будівництво» було ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Програма має забезпечити реалізацію державної політики щодо економічного зростання та інвестиційної привабливості територій, покращення надання соціальних послуг тощо.

Читайте також: "Велике будівництво" на Донеччині: для школи в Нікольському встановлять котельню

Починаючи з 1 березня 2020 року, в рамках національного проєкту на понад 300 об’єктах одночасно почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-