Зеленський: Знаємо, хто стоїть за провалом закону про гральний бізнес

Зеленський: Знаємо, хто стоїть за провалом закону про гральний бізнес

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що знає, хто стоїть за провалом у парламенті ухвалення законопроєкту про легалізацію грального бізнесу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Вчора Верховна Рада провалила ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ми знаємо, хто за цим стоїть. Не хочете грати за прозорими правилами? Не хочете працювати цивілізовано і платити в бюджет? Що ж, давайте по-іншому. Відсьогодні негайно закриваємо всі гральні зали. Думай...те”, - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, Верховна Рада 19 грудня відправила на підготовку до повторного першого читання законопроєкт № 2285-д "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Читайте також: Всі гральні заклади припиняють функціонування до 16.00 — Аваков

20 грудня Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що тепер заклади з гральними автоматами не зможуть нелегально працювати під виглядом державних лотерей, прикриваючись договорами-передорученнями на розповсюдження державних миттєвих лотерей.

Гончарук також дав доручення Нацполіції у п'ятницю, 20 грудня, почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. А Державній фіскальній службі України - організувати перевірки ліцензій всіх так званих державних лотерей.

У ніч проти п'ятниці, 20 грудня, вже закрили понад 150 закладів по Україні та вилучили обладнання на 46 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-