Україна потенційно може отримувати мільярдні інвестиції від арабських країн

Україна потенційно може отримувати мільярдні інвестиції від арабських країн

Фото
Укрінформ
В Українсько-Арабській діловій раді вважають, що Україна має великі можливості у сфері співробітництва з арабськими країнами, однак головними причинами, які стоять на заваді, залишаються корупція та різниця в менталітеті.

Про це під час круглого столу в Укрінформі на тему: "Потенційні інвестиції в Україну. Транзит як шанс на завантаження 20 галузей економіки та модернізацію транспортного машинобудування" сказав президент Українсько-Арабської ділової ради шейх Імад Абу Алруб, повідомляє кореспондент агентства.

"Україна має зараз дуже велику можливість у сфері роботи і співробітництва з арабськими країнами. Є багато проблем, які заважають інвестувати в Україну; це - корупція, тяганина та різниця в менталітеті", - сказав шейх Імад Абу Алруб.

Читайте також: Прем'єр розповів, як Кабмін забезпечить зростання економіки на 40% за 5 років

Він наголосив, що потенційно Україна може отримувати мільярдні інвестиції від арабських країн, адже має значні досягнення у космічній галузі, літакобудуванні, сільському господарстві та ІТ.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні 2019 року стало відомо, що Арабське управління з інвестицій і розвитку (AIDA) та українська компанія НТК-Енерджі (STC Energy) підписали угоду на 2 млрд дол. з метою розвитку сонячних електростанцій в Україні.

Фото: Юлія Овсяннікова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-