В Австралії провели фестиваль українського танцю «Гопак у парку»

В Австралії провели фестиваль українського танцю «Гопак у парку»

Фото, відео
Укрінформ
В Альберт-парку в Мельбурні (Австралія) 6 квітня відбувся четвертий український фестиваль «Гопак у парку», на якому було презентовано українську культуру та традиції.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила голова Союзу українок у штаті Вікторія, віцепрезидентка Світового конгресу українців (СКУ) Наталія Пошивайло-Таулер.

«Колективи з різних штатів і міст неперевершено показували українські традиції, рухи, танці, енергію, які передаються волонтерами у молодечих організаціях уже 75 років від поселення в Австралії», – написала вона.

За словами, представниці української діаспори, на фестивалі виступили танцювальні колективи «Verchovyna Ukrainian Dance Ensemble», «Lehenda Ukrainian Dance Company», «Zahrava Ukrainian Youth Association Dance Ensemble», «Volya Ukrainian Cossack Dancers», «Roztyazka Dance Perth», а також український гурт «Zirka» з Канади.

Нагадаємо, владика Української греко-католицької церкви Микола Бичок відслужив божественну літургію у катедральному храмі для учнів, батьків і вчителів Української братської школи імені митрополита Андрея Шептицького в Мельбурні (Австралія), яка розпочала новий навчальний рік. 

Фото: Nataliya Poshyvaylo-Towler / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-