Представників української діаспори визнали впливовими на зовнішню політику Канади

Представників української діаспори визнали впливовими на зовнішню політику Канади

Укрінформ
Президентка Конгресу українців Канади Олександра Хичій і виконавчий директор КУК Ігор Михальчишин потрапили до Топ-50 найвпливовіших громадських лідерів у сфері зовнішньої політики Канади за версією видання The Hill Times.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Світовий конгрес українців (СКУ).

«Попри те, що в Канаді нині існують деякі розбіжності щодо військової та торговельної підтримки України, Конгрес українців Канади залишається однією з найсильніших і найбільш авторитетних організацій у парламенті в часи, коли в Україні розпочався вже третій рік повномасштабної війни. Президентка КУК Олександра Хичій й виконавчий директор КУК Ігор Михальчишин очолюють команду адвокатів, які виступають за збільшення допомоги Україні та підтримку її боротьби, і продовжують зберігати прихильність найвпливовіших посадовців, які ухвалюють рішення», – пишуть журналісти.

Зауважується, що The Hill Times уже втретє відзначає потужну підтримку КУК у боротьбі України з російськими загарбниками, адвокацію організації та її авторитет.

СКУ висловив вітання й вдячність пані Хичій та пану Михальчишину, а також бажав наснаги й сил у їхній невтомній праці на користь України. 

Нагадаємо, президентка Конгресу українців Канади Олександра Хичій завила, що міжнародним союзникам варто пришвидшити передачу Україні необхідного їй для оборони від Росії озброєння.

Раніше, коментуючи обстріл російськими загарбниками Одеси, пані Хичій заявила, що зупинити масові вбивства, які Росія вчиняє в Україні, можна лише завдавши РФ повної поразки.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-