Global Ukraine запросила на онлайн-зустріч про спадщину світового українства

Global Ukraine запросила на онлайн-зустріч про спадщину світового українства

Укрінформ
Фундація Global Ukraine відкрила реєстрацію для українських громад за кордоном на онлайн-зустріч під назвою «Глобальна пам’ять: Україна на мапі світу. Європа».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті фундації.

Під час заходу Віталій Огієнко – кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Музею української діаспори розкаже про новий проєкт «Global Memory: Ukraine on the map of the world», який націлений на збереження спадщини світового українства і до якого може долучитися кожен.

Зустріч відбудеться 10 квітня о 20:00 (за Києвом) через застосунок Teams. Реєстрація обов’язкова. Посилання отримають зареєстровані учасники за годину до початку зустрічі на вказану електронну скриньку.

Нагадаємо, раніше Global Ukraine організувала зустріч для українських громад «Нові інструменти для навчання в українських діаспорних школах».

До участі у заході зареєструвалися активісти з таких країн як Австрія, Англія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Кіпр, Люксембург, Німеччина, ПАР, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Туреччина, Україна, Франція, Хорватія та Швеція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-