У столиці Естонії вшанували пам'ять Володимира Івасюка

У столиці Естонії вшанували пам'ять Володимира Івасюка

Фото
Укрінформ
Представники української громади в Таллінні провели літературно-мистецький вечір для вшанування пам'яті українського композитора-виконавця, музиканта, мультиінструменталіста та поета, творця «Червоної рути» Володимира Івасюка.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Асоціація українських організацій в Естонії.

Поспівати для громади твори великого композитора завітали артисти гурту «Джерело» – Тарас Музичко, В’ячеслав Лузан, Лариса Коваленко, Інна Філіпова, Вікторія Пахолко, а також Руслана Волкова та Liubov Laur.

Лунали відомі і не відомі композиції Володимира Івасюка: «Тільки раз цвіте любов», «Балада про мальви», «Залишені квіти», «Я піду в далекі гори»… Всі гуртом співали «Пісня буде поміж нас», «Водограй» та «Червону руту».

Також у виконанні Лізи Таразевич і Марії Макаренко пролунали вірші про Володимира Івасюка та про Україну.
 

Асоціація подякувала ресторану «Слава Україні» (SLAVA Ukraina restoran & kohvik), його персоналу та власнику закладу Mart Luik за гостинність та смачну українську кухню.

Також подяка висловлена Kolo Books за надання можливості гостям купувати і читати книжки українською та Олександрі Фоновській за прикраси ручної роботи, на які завжди чекають відвідувачі таких подій.

Нагадаємо, 4 березня 2024 року автору «Червоної рути» Володимиру Михайловичу Івасюку мало виповнитися 75 років.

Фото: Асоціація українських організацій в Естонії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-