У Чорногорії провели Український весняний фестиваль

У Чорногорії провели Український весняний фестиваль

Фото
Укрінформ
Волонтери Української асоціації «Добра Справа» у Чорногорії влаштували 30 березня в містечку Дженовичі на березі Адріатичного моря свято української культури – Український весняний фестиваль.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці асоціації.

За повідомленням, з 13:00 всі відвідувачі могли скуштувати улюблені страви, почастуватися ароматними наливками та іншими напоями, поспілкуватися зі співвітчизниками, насолодитися краєвидом в чудовій компанії.

Майстри та майстрині представили до уваги гостей фестивалю найрізноманітніші вироби та сувеніри. Також можна було зробити індивідуальне замовлення та взяти участь у майстер-класах.

З 16:00 розпочалась концертна програма за участі творчих колективів Українського центру в Херцег-Нові та українських талантів з інших міст Чорногорії. Виступали і дорослі, і діти!

Спеціальним гостем програми був гурт Los Ianrover's з надзвичайно колоритиним колумбійським виконанням українських хітів.

Завершився фестиваль виступом кавер-дуету українців з Хорватії «Olena&Oleksij music duo».

«Гості відмічали особливу дружню і затишну атмосферу заходу! Нам всім дуже не вистачає зараз позитивних емоцій та добрих новин, тому цей фестиваль став справжнім ковтком свіжого повітря для багатьох українців!», – наголосили в Асоціації.  

Щира подяка висловлена колективу Український центр в Херцег Нові, Чорногорія на чолі з Юлією Дайнарович за цю подію, а також кожному, хто долучився до свята.

Нагадаємо, раніше посольство України повідомляло про відкриття у Чорногорії двох українських центрів – у Подгориці та місті Херцег-Нові.

Фото: Українська асоціація Добра Справа / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-