Президент СКУ відвідав українську школу у Барселоні

Президент СКУ відвідав українську школу у Барселоні

Фото
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод під час візиту до Іспанії відвідав українську школу «Мрія», що працює при асоціації «Берегиня».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

Зауважується, що у школі мистецтв «Сузіря», що діє при українській школі «Мрія», активно розвивається гурток декоративного й ужиткового мистецтва, який очолює народна майстриня, писанкарка Галина Середюк. Водночас Людмила Юхта представила роботи учнів образотворчого мистецтва.

Напередодні Великодня у західному християнстві українська громада розповіла президенту СКУ про розпис писанок, подарувала йому писанки «Берегиня» і «Хрест» і заспівала народних пісень.

Під час відбулися виступи молодшого ансамблю «Замріяне Сяйво», який працює при школі мистецтв «Сузіря» (керівник Софія Андріяш-Місько), старшого ансамблю «Перевесло» (керівник Наталя Поліщук), середньої групи «Мрійники» та хореографічного колективу «Едельвейс» (керівник Юля Фальченко).

СКУ подякував президенту асоціації батьків і вчителів «Берегиня» Світлані Румак, директору української школи «Мрія» Світлані Школьній та всій Спілці українських асоціацій в Іспанії «КРАІ».

Нагадаємо, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод під час візиту до Іспанії зустрівся у Барселоні з директором представництва Європейського парламенту Сержем Баррера і директором Європейської комісії Мануелем Сапіро.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-