Молодь діаспори від початку року передала дітям захисників України подарунки на понад 100 тис. доларів

Молодь діаспори від початку року передала дітям захисників України подарунки на понад 100 тис. доларів

Фото
Укрінформ
У 2024 році члени світової Спілки української молоді (СУМ) передали дітям захисників України у рамках акція «Теплом зігріємо серця» 2,1 тис. подарунків загальною вартістю понад 102 тис. доларів США.

Як передає Укрінформ, про це Спілка української молоді (Ukrainian Youth Association - CYM Global) повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Пакунки з одягом, взуттям, іграшками, солодощами та книжками отримали маленькі адресати акції в Києві, Дніпрі, Львові, Тернополі, Калуші, Стрию, Краматорську та Кагарлику.

«Ми розуміємо, що не можемо прийти з подарунком до кожного, але щиро хочемо зігріти теплом серця тих, хто потребує нашої уваги і підтримки», – кажуть організатори акції.

Загалом за 10 років акції «Теплом зігріємо серця» завдяки зусиллям сумівців було придбано і передано в Україну понад 20 тис. подарунків на суму понад 636 тис. доларів США.

«Молодь діаспори адресувала гостинці дітям українських військових. Кошти на ці потреби члени СУМ збирали у 12 країнах світу, де діють осередки Спілки, проводячи різноманітні доброчинні акції, а також – жертвуючи особисті заощадження», – повідомили в СУМ.

Нагадаємо, у 2023 році члени СУМ передали дітям українських захисників у рамках акція «Теплом зігріємо серця» 2190 подарунків на загальну суму 74 376 американських доларів.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-