Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку

Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку

Фото, відео
Укрінформ
У генеральному консульстві США у Квебеку (Канада) відбувся прийом української хокейної команди Ukraine Team Select, на якому був присутній почесний консул України для провінції Квебек Евген Чолій.

Про це Укрінформу повідомило Почесне консульство України в Монреалі.

Зауважується, що Ukraine Team Select взяла участь у 64-му Квебецькому міжнародному турнірі з хокею Pee-Wee, який тривав з 7 по 18 лютого 2024 року. Цього року команда була підвищена до категорії AA-Еліта та виграла три товариські гри.

Під час прийому генконсул США Даніель Моноссон підкреслила надихаючу стійкість і наполегливість команди, попри величезні труднощі, з якими вони стикаються, і підтвердила непохитну підтримку Сполученими Штатами України.

Почесний консул України для провінції Квебек Евген Чолій привітав гравців, тренерів та організаторів команди Ukraine Team Select. Він сказав 11‑12‑річним українським гравцям, що їх присутність у м. Квебек вже є великою перемогою для України, якою вони можуть пишатися і побажав їм успіхів під час турніру.

Евген Чолій також подякував Генеральному консулу США Даніель Моноссон за прийом команди Ukraine Team Select; бізнесмену із Квебеку Шон Берубе та його правій руці Олів’є Юбер-Бенуа за сприяння участі команди Ukraine Team Select у цьому престижному турнірі; та всім родинам, які поселили українських хокеїстів під час цього турніру.

Він також побажав українським тренерам Євгену Писаренку та Володимиру Єрьоміну всього найкращого в ці непрості для України часи.

Нагадаємо, 7 лютого 2024 року відбулося засідання Дорадчої ради почесного консульства України в Монреалі (Канада), на якому почесний консул в Монреалі, колишній президент Світового конгресу українців Евген Чолій представив звіт праці за 2023 рік, яка була пов’язана з геноцидною війною Росії проти України.

Фото надані почесним консульством України в Монреалі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-