В ірландському Кавані відкрили виставку переможців фотоконкурсу «Ірландія очима українців»

В ірландському Кавані відкрили виставку переможців фотоконкурсу «Ірландія очима українців»

Фото
Укрінформ
У бібліотеці ірландського міста Каван до 24 лютого триває виставка «Ірландія очима українців», що стала фіналом однойменного фотоконкурсу.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Асоціація українців в Республіці Ірландія (Association of Ukrainians in Republic of Ireland (AURI).

З 40 фіналістів фотоконкурсу переможцями стали:

Максим Бондаренко, Tullamore

Фото «Were the world ends», Dunmore Head

Олександра Рудік, Bray, Co. Wicklow

Фото «Політ над мрією»

Олена Савченко, Lisdonvarna, Co. Clare

Фото «Історії місцевих», Лісдунварна, паб Рітц

Анна Скоробагатько, Lisdonvarna, Co. Clare

Фото «The open paths – Inisheer»

Загалом у фотоконкурсі взяли участь 107 авторів, які дивилися на Ірландію під кутом креативу та через призму величезної пошани та захоплення.

Асоціація подякувала гостям, які завітали на відкриття виставки та висловили слова підтримки, а саме: Councillor Philip Brady, Cavan County Council, представниці бібліотеки Кавана Pauline McDonald Smith, Chairperson of the Parliamentary Party, Chair of the British Irish Parliamentary Assembly and TD for Cavan-Monaghan Brendan Smith, настоятелю Cathedral of Saint Patrick and Saint Felim Kevin Fay, CEO of Cavan County Local Development Terry Hyland, Голові Асоціації Українців в Республіці Ірландія Сергію Балану.

«Дружня Ірландія всебічно підтримує нашу державу у час скрути. Цим фотоконкурсом українці в Ірландії висловлюють глибоку вдячність за можливість бачити світ у кольорах миру, з відчуттям спокою та перспективою розвитку. Прагнемо бути не лише надійним та міцним тилом для України, але й гідним партнером для Ірландії», – наголосили українці Ірландії.

Нагадаємо, 2023 року в місті Леттеркен (графство Донегал, Ірландія) відбулася художня виставка «Ірландія очима українців», присвячена Дню захисту дітей.

Фото: Association of Ukrainians in Republic of Ireland

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-