У Парижі відбудеться концерт солідарності на підтримку українських артистів

У Парижі відбудеться концерт солідарності на підтримку українських артистів

Укрінформ
У Музеї декоративно-прикладного мистецтва у старовинній церкві Сен-Мартен-де-Шан у Парижі 24 лютого відбудеться концерт солідарності на підтримку українських артистів, у якому візьмуть участь два хори: жіночий хор «Music Chain for Ukraine» та чоловічий хор La Villette.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Культурний центр України у Франції (Centre Culturel d'Ukraine en France).

«Традиційні та сакральні українські, корсиканські й окситанські пісні стануть прекрасним символом солідарності, щоб відзначити два роки стійкості», – йдеться в дописі.

Концерт відбудеться у суботу о 19.00 за адресою: 60 rue Réaumur, 75003 Paris. Ціна квитка становить 20 євро. Бронювання доступне за посиланням.

«Музичний ланцюг для України» – це жіночий хор, що складається з близько тридцяти українських біженців у Франції, та працює під керівництвом Аліси Литвак. Його мета – поєднати високі мистецькі стандарти з соціальним проєктом, що дає змогу українським митцям уявляти та будувати майбутнє. Завдяки цьому проєкту жінки, відірвані від чоловіків на батьківщині, відкриваються нові горизонти. Вони зустрічаються, розповідають історії, співають і таким чином відроджують давню українську хорову традицію.

Chœur d'Hommes de la Villette – це чоловічий акапельний хор, який з моменту свого створення у березні 2014 року прикріплений до Національної вищої архітектурної школи Парижа La Villette. Складається з професіоналів і аматорів просторових та архітектурних професій, диригує ним Лоїк Бланвіллен. 

Нагадаємо, у Культурному центрі України у Франції відбувся благодійний різдвяний ярмарок, на якому можна було не лише придбати подарунки та смаколики, а й зануритися у світ сучасних ремесел і давніх українських традицій.

Фото: Centre Culturel d'Ukraine en France / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-