В Оттаві діаспора зустрілася з Притулою та директором ініціативи СКУ «Unite with Ukraine»

В Оттаві діаспора зустрілася з Притулою та директором ініціативи СКУ «Unite with Ukraine»

Укрінформ
Українська громада Оттави провела зустріч із Сергієм Притулою та директором благодійної ініціативи Світового конгресу українців «Unite with Ukraine» Андрієм Потічним.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, зустріч відбулася у рамках туру СКУ і благодійного фонду Сергія Притули Північною Америкою «Непереможні, коли об’єднані – Invincible When United».

Участь у зустрічі в Українському конференц-залі Оттави взяло близько півтори сотні осіб.

«Є лише дві позиції, які ми ще не закупили для наших Збройних сил: авіаносець і те авіа, що є на ньому. Просто ще не дозволили купляти F-16. Щойно дадуть «зелене світло», думаю, ми б зібрали на це кошти за три дні», – пожартував Притула.

Під час заходу присутні дізналися про досягнення українського волонтерського руху та мали змогу поставити запитання.

Також було проведено благодійний аукціон із продажу календаря «Комбриги» із підписом колишнього Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, за який вдалося отримати 1000 дол. Усі кошти буде передано Фонду Сергія Притули.

Нагадаємо, СКУ та Благодійний фонд Сергія Притули проводять благодійний тур Північною Америкою «Непереможні, коли об’єднані – Invincible When United» для збору коштів на закупівлю броньованих машин для гуманітарного розмінування.

Перша зустріч відбулася в канадському Торонто 11 лютого. Другий захід пройшов 12 лютого в Оттаві, а наступні заплановані на 14 лютого – в Монреалі, 15 лютого – в Нью-Йорку, 16 лютого – у Філадельфії, і 18 лютого – в Чикаго.

Фото: Максим Наливайко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-