У Торонто молодь діаспори зустрілася з президентом СКУ Ґродом та Сергієм Притулою

У Торонто молодь діаспори зустрілася з президентом СКУ Ґродом та Сергієм Притулою

Укрінформ
Представники Спілки української молоді (СУМ) й української скаутської організації «Пласт» у Торонто поспілкувалися президентом Світового конгресу українців (СКУ) Павлом Ґродом і Сергієм Притулою.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

Зустріч відбулася у рамках туру СКУ і Благодійного фонду Сергія Притули Північною Америкою «Непереможні, коли об’єднані – Invincible When United».

Молодь мала змогу почути про працю Світового конгресу українців і Благодійного фонду та поставити свої запитання.

«Від питань як молодь може бути корисною, про бронетехніку, та корупцію до запитів «а коли закінчиться війна», наша молодь показала, що була, є, і буде надалі активно працювати з любовʼю до України в серцях», – розповіли Пластовій станиці Торонто.

Нагадаємо, СКУ та Благодійний фонд Сергія Притули проводять благодійний тур Північною Америкою «Непереможні, коли об’єднані – Invincible When United» для збору коштів на закупівлю броньованих машин для гуманітарного розмінування.

Перша зустріч відбулася в канадському Торонто 11 лютого.  Другий захід буде проведено 12 лютого – в Оттаві, 14 лютого – в Монреалі, 15 лютого – в Нью-Йорку, 16 лютого – у Філадельфії, і 18 лютого – в Чикаго. 

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-